M1. Ud1. Entorn de M.Word 2010 i funcions bàsiques

Descripció de l’entorn bàsic de Microsoft Word 2010, aprenent les funcions necessàries per a la utilització del programa. S’apren el necessari per a crear, escriure, modificar, revisar el text, moure’s pel document o mostrar-ho amb distintes vistes.

Mòdul 1.1: Primeres passes en M.Word
Introducció al processador de texts M.Word, revisant la manera d'iniciar la seva execució i tancar-ho, així com del seu entorn bàsic: barra d’eines d'accés ràpid, cinta d’opcions, menús contextuals i barra d’estat.

Mòdul 1.2: Editar i guardar documents
Edició de documents en el processador de texts M.Word, descrivint la manera d’escriure i dividir paraules en el document. També es tractarà la manera d’obrir i guardar els documents.

Mòdul 1.3: Formes de veure els documents
Descriure les diferents formes de visualitzar un document en el processador de texts M.Word, explicant els tipus de vistes que es poden obtenir d’un document, el zoom o la divisió en panells o finestres.

Mòdul 1.4: Mouren’s pel document
Es revisen les opcions que tenim per mouren’s pel text d’un document del processador de texts M.Word. També es treballa com seleccionar text, amb l’objecte de corregir, eliminar o afegir text a un document o la funció "fes clic i escriu".
Lliçons: Situar el cursor Lliçó seleccionar el text; corregir i eliminar; fes clic i escriu

Mòdul 1.5: Modificar el text
Modificació del text d’un document del processador de texts M.Word, descrivint les funcions de copiar, tallar i pegar o passar a majúscules. Es veu també l’ús dels diferents tipus de fonts, atributs i color, així com copiar el format d’un text a un altre.
Lliçons: Tallar, copiar i pegar; majúscules i minúscules; tipus de lletra o font; copiar el format .

Mòdul 1.6: Revisar el text
Mostra com buscar i reemplaçar texts en un document. Es descriuen les diferents maneres de revisar un text, treballant la revisió ortogràfica i gramatical i les diferents opcions de revisió que permet M.Word. Per últim, mostra cóm incloure caràcters que no estiguin en el teclat mitjançant símbols.
Lliçons: Buscar i reemplaçar text; revisió manual; revisió automàtica; ficar símbols.

Mòdul 1.7: Altres funcions
Com desar el document en PDF o XPS i recuperar documents.
Lliçons: Altres formats d’arxiu; recuperar documents.


VIDEOTUTORIALS

RECURSOS AUXILIARS



Darrera modificació: dijous, 19 març 2020, 11:29