M1. Ud2. Format del paràgraf

Descripció de funcions avançades del processador de texts Microsoft Word 2010, veient cóm donar format als paràgrafs per canviar l’aspecte de presentació del text i maneres d’adaptar-lo a les pàgines del mateix.

Mòdul 2.1: Format del paràgraf (I)
Es descriuen diferents opcions en quant al format dels paràgrafs en el processador de texts M.Word: ajustament de marges, alineació, sagnat i tabulacions en els paràgrafs, la utilització de la barra de regla per fer-ho i la utilització de caràcters no imprimibles.
Lliçons: Alineació del text; la barra de regla; sagnar el text; utilitzar les tabulacions; caràcters no imprimibles.

Mòdul 2.2: Format del paràgraf (II)
Descripció de diverses opcions en quant al format dels paràgrafs en el processador de texts M.Word: interlineat, espaiat, bordes i ombrejats. També s’indica com utilitzar la lletra capital.
Lliçons: Espai entre les lletres; interlineat i espaiat; afegir bordes i ombrejats; lletra capital.

Mòdul 2.3: Format del paràgraf (III)
Accions addicionals per automatitzar la manera d’aplicar format al text, així com la manera d’inserir texts copiats des de la mateixa aplicació o des de qualsevol altra.
Lliçons: Opcions de format automàtic a l’escriure; autoformat; controlar el format del text a l'enganxar.

Mòdul 2.4: Eines per escriure
Es descriuen algunes eines del processador de texts M.Word que poden ajudar a l’hora d’escriure documents: autocorrecció, etiquetes intel•ligents o sinònims de paraules. També es treballarà com revisar i traduir un document en qualsevol idioma.
Lliçons: Autocorrecció; etiquetes intel•ligents; buscar sinònims; revisió en un altre idioma; traduir el text Lliçó


VIDEOTUTORIALS


ALTRES RECURSOS DIDÀCTICS


Darrera modificació: dijous, 19 març 2020, 11:39