M5. Ud1. Fórmules avançades

Descripció de l’ús de fórmules més avançades en Excel. S’explica el treball amb fórmules, vincles i matrius, així com una sèrie d’eines útils per a la detecció d’errors o dependencies en les fórmules.

Mòdul 1: Matrius i referències externes
Formules matricials (que retornen diferents valors a la vegada), estudiant l’ús de constants matricials en elles. També s’analitza el treball amb referències externes (o vincles) entre diferents llibres de M.Excel.
Lliçons: Fórmules de matriu; constants matricials; referències externes (vincles); treball amb referències externes.

Mòdul 2: Treball amb fórmules
Es descriu la manera de treballar en M.Excel amb les fórmules, veient les diferents eines que faciliten aquest procés (errors en les fórmules, la finestra d’avaluar fórmules, auditoria de fórmules, cel·les precedents i dependents, comentaris...). També s’estudia el procés de càlcul dels valors de les cel·les (càlcul manual i automàtic i diverses opcions sobre aquest aspecte) i l’ús de varies funciones de cerca.
Lliçons: Errors en les fórmules; auditoria de fórmules; afegir comentaris; control del càlcul; funcions de cerca.

- Eines d’anàlisis de dades
Utilització de les següents eines: cerca de l’objectiu d’una fórmula, utilització d’una taula de dades per a calcular diferents resultats en una operació i consolidar dades en una taula resum.
Lliçoncs: Cerca d’objectius; taules de dades; consolidar.


VIDEOTUTORIALS


Darrera modificació: divendres, 20 març 2020, 11:51