M6. Ud1. Plantilles, esquemes i vistes

Creació i us de noves plantilles en el full de càlcul M.Excel, per poder utilitzar-les en la creació de nous llibres i fulls de càlcul. També es treballarà com es poden emmagatzemar diferents vistes d’un mateix llibre, les propietats d’un document de M.Excel i s’introdueix el concepte de firma digital.


Mòdul 1.1: Plantilles
Per estalviar temps i/o fomentar l’estandardització es pot guardar un llibre com una plantilla per utilitzar-la posteriorment per a crear altres llibres. Per tornar a utilitzar un tipus de gràfic favorit que s’hagi personalitzat es pot guardar aquest gràfic com plantilla de gràfic en la carpeta de plantilles de gràfics.
Lliçons: Què són les plantilles; crear plantilles; modificar una plantilla; guardar un document com a plantilla; crear un document basat en una plantilla; guardar un gràfic com a plantilla; aplicar una plantilla de gràfic;
treure o eliminar una plantilla de gràfic; propietats del llibre; firmes digitals.


Mòdul 1.2: Esquemes i vistes
Un esquema podríem definir-lo com un resum precís que reflexa els conceptes més importants o de major transcendència del document esquematitzat. Les vistes ens permeten visualitzar les dades d’un full de diferents punts de vista per a treballar còmodament.
Lliçons: Creació automàtica d’esquemes; creació manual d’esquemes;
eliminar i ocultar un esquema; visualitzar un full en varies finestres; dividir un full en panells; vistes personalitzades; zoom i altres vistes.


VIDEOTUTORIALS


RECURSOS DIDÀCTICS





Darrera modificació: divendres, 20 març 2020, 12:16